Read stallion brochure online
© 2018, Klosterhof Medingen Imprint
News »
Karajan

Karajan Video of the stallion-show in Schleswig-Holstein! (Please click on the text)
Q7

Watch here a Video of Q7! (Please click on the text)
Hengstschau

Bis auf den letzten Stehplatz ausverkauft war die große Auktionshalle auf dem Klosterhof Medingen zur Präsentation der diesjährigen Hengstkollektion. In einem kurzweiligen Programm wurden die Hengste unter dem Dressur- und Springsattel vorgestellt. Beeindrucken konnten die Nachkommen...
Stallion show

Live stream of the stallion show on January 28th at 02:00 pm

Welcome to Klosterhof Medingen

The great passion for horses forms our dedication for our family company since generations. For more than 45 years we have bred performance oriented horses at the Klosterhof.

In our concept, breeding and sports go hand in hand: From insemination to promotion and schooling, you will get the best assistance and professional advice.

Hengste vom Klosterhof Medingen

• Le Rouge
  • Sommelier

back next
The concept of the Klosterhof Medingen: Breeding, Training and Trading hand in hand!
- Burkhard Wahler